Workshops en seminars

Workshops & seminars

Zeevenhooven Advocaten verzorgt workshops voor groepen en binnen teams van ondernemingen. Zeevenhooven Advocaten kan uw organisatie bijstaan in personeelsproblematiek, waaronder ondersteuning bij dossieropbouw, arbeidsconflicten en andere veel voorkomende problemen op personeelsgebied.

Met het oog op de in 2018 voor veel bedrijven ingaande verplichting om een Data Privacy Officer/Functionaris gegevensbescherming in dienst te hebben, biedt Zeevenhooven Advocaten de mogelijkheid om een advocaat als externe Data Protection Officer aan te stellen. Deze advocaat houdt voor u strikt en op professionele wijze toezicht op de juiste en volledige toepassing en naleving van de nieuwe Europese Privacy Verordening (EPV), zonder dat er een additionele werknemer behoeft te worden aangenomen of een bestaande werknemer verder dient te worden belast.

Zeevenhooven Advocaten organiseert regelmatig seminars over actuele onderwerpen. De seminars zullen op persoonlijke uitnodiging plaatsvinden. Indien u op de hoogte wenst te blijven van de te organiseren seminars en ook graag een uitnodiging wenst te ontvangen, dan kunt u een e-mail sturen naar anouschka@zadv.nl

Naast het bovenstaande kan Zeevenhooven Advocaten uiteraard voor uw organisatie een workshop “op maat” geven. Deze workshop kan overeenkomstig uw eigen wensen worden ingevuld.

< terug naar Actueel

Recommend
Share
Tagged in
Leave a reply